Privacy Policy

Privacy Policy

Privacy policy voor Ano-el, eigenaar van www.ano-el.com

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.ano-el.com is een
belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke
informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.ano-el.com te gebruiken, gaat u akkoord
met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Anoel
en specifiek www.ano-el.com, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is
[email protected]

4) Monitoren gedrag bezoeker

www.ano-el.com maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie
de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke
pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites
omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de
gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder
meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.
Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf
welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet
gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

5) Gebruik van cookies

www.ano-el.com plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te
verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te
houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed
doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

6) Cookies uitschakelen

U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken
de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden
op de website van de aanbieder van uw browser.

7) Online bestellen

Wanneer je een bestelling doet bij Ano-el, registreren wij jouw transactiegegevens.
Dit doen we om jouw bestelling goed te kunnen afhandelen. Daarnaast zijn wij het
belastingtechnisch verplicht om de details van iedere aankoop zeven jaar te
bewaren,
Om zeker te zijn dat er geen fraude wordt gepleegd met online betalen behouden wij
ons de mogelijkheid om een fraudecheck te doen. We gaan dan bijvoorbeeld na of
het adres waarop besteld wordt mogelijk is gebruikt bij eerdere fraudegevallen. Als
blijkt dat dit zo is dan kan de betaling niet uitgevoerd worden. Ook kan het zijn dat we
achteraf pas ontdekken dat het om fraude gaat. Wij zullen dan de bestelling niet
uitleveren. Ook deze gegevens worden zeven jaar bewaard.
Om jouw pakketje bij jou te leveren zoals je wenst, hebben we jouw adresgegevens
nodig. Daarnaast vragen we je om je emailadres en telefoonnummer. Op deze
manier kunnen we je op de hoogte houden van de status van de levering. Wij
bewaren deze gegevens ook zeven jaar.
Wanneer we jouw pakketje moeten bezorgen is het nodig om jouw gegevens te
delen. Zo heeft bijvoorbeeld onze transportservice jouw naam en adres nodig om je
bestelling bij jou te brengen. Als wij jouw gegevens delen met een externe
dienstverlener, mogen zij deze alleen gebruiken om die dienst uit te voeren. Ze
mogen verder niets doen met jouw gegevens. De AVG is van toepassing.
We bewaren jouw transactiegegevens ook, zodat we je in de toekomst goed kunnen
helpen bij vragen, klachten en bijvoorbeeld garanties van jouw aankoop. Deze
gegevens bewaren wij zeven jaar.
Wij verwerken jouw gegevens omdat wij dit ofwel nodig hebben voor het aangaan of
uitvoeren van de overeenkomst met jou, ofwel omdat we daartoe wettelijk verplicht
zijn, ofwel met jouw toestemming ofwel omdat wij (of een derde) daar een
gerechtvaardigd belang bij hebben.

8) Social media

We vinden het leuk om jou via social media op de hoogte te houden van onze
nieuwe collecties en aanbiedingen. Je kan ons volgen op Facebook, Instagram.
Wij hebben hier zelf geen voorwaarden aan verbonden, wel ga je akkoord met de
voorwaarden van het social media platform waar je gebruik van maakt.

9) Rechten

Je hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens die wij
van jou hebben ontvangen. Ook kun je bezwaar maken tegen de verwerking van
jouw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons. Je hebt recht om de door jou
verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jezelf. Wij kunnen je vragen
om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.
Mogen wij jouw persoonsgegevens verwerken op basis van een door jou gegeven
toestemming hiertoe, dan heb je altijd het recht deze toestemming in te trekken.
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens dan
vragen wij jou hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen niet
uit, dan heb je recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is
de toezichthouder op het gebied van privacybescherming.